Hoofdmenu

Van de leden...

BBQ , 3Juli 2010


Hallo (Bestuurs)leden,

Het was al dagenlang warm geweest en velen hielden op zaterdagmiddag 3 juli de buienradar in de gaten. Het zal toch niet. Nee hoor, volgens die radar zouden de buien langs Doetinchem heen trekken zo rond 16.00 uur. Gelukkig maar denk je dan, want een barbecue zit niet op regen te wachten. Die was wel nodig maar toch. Onderweg kwamen de meesten er al achter dat de buienradar een verwachting geeft waar de buien naar toe gaan en niets anders. De regen viel dus met bakken de lucht uit en het een en ander ging gepaard met een stevig onweer. De fietsers onder ons moesten schuilen en er zijn ook leden die gauw de auto hebben opgehaald. Aangekomen bij de visvereniging HSV de Rietvoorn rende iedereen zo snel mogelijk naar binnen.
 
Onder de partytent stond de barbecue gereed. Maar toen kwam die windvlaag en weg partytent. Gelukkig was het Bestuur niet voor één gat te vangen en al snel was de boel weer overdekt met een zeil. En daarna is het droog gebleven, zodat we konden genieten van een uitstekend georganiseerde barbecue.
 
Het vlees was perfect en meer dan voldoende en de variatie was geweldig. Leuk was ook er vis was voor op de barbecue. Misschien had dit te maken dat we te gast waren bij een Hengelsportvereniging. De aankleding met heerlijke salades mocht er ook zijn. Zelfs de voetballiefhebbers konden de wedstrijd van Duitsland tegen Argentinië volgen in de prachtige kantine. De bar was ook zeer goed geregeld. Het was dus erg gezellig en iedereen genoot ook van de afkoeling buiten. Voor sommigen was dat nog niet genoeg! Er waren ook nog 2 zwembadjes in fraaie kleuren.
 
Ik vond het een zeer geslaagde barbecue en een prachtige seizoensafsluiting en wat mij betreft: volgend jaar weer en op dezelfde locatie. Dank aan degenen die dit allemaal hebben georganiseerd.
 
Betsie Derksen.

Oranjetoernooi, 25 april 2010

Dat het een oranjetoernooi was, was duidelijk te zien aan de gezellige tafeldecoratie op 25 april j.l. , zoals altijd verzorgd door Diny
Verschillende leden lieten zich fotograferen getooid met oranje pruik en /of bril.

    
 
Het toernooi was met 60 deelnemers, ondanks het stralende weer,  goed bezocht en zeer gezellig.
Tussen de middag heerlijke soep, gehaktballen en broodjes.
De meesten genoten hiervan buiten in de zon.
 
Het toernooi is gewonnen door Stef en Linda uit Doesburg.
De eerste prijs van de verloting, een grote levensmiddelendoos, ging naar ................
 
Al met al een zeer geslaagd toernooi waar het bestuur met tevredenheid op terugkijkt.
 

Buffetavond, 18 februari 2010

Op donderdag 18 februari genoten wij dan van het warme en koude buffet. Ik mag wel zeggen het uitstekende buffet.
Dat het elk jaar weer met de nodige zorg wordt voorbereid en bereid was ook nu opnieuw duidelijk. Er was vooraf gevraagd om wensen kenbaar te maken ten aanzien van vlees en/of vis. Dit is uiteraard een goede zaak, dit voorkomt dat je met heel veel van het ene produkt of van het andere produkt blijft “zitten”. Over de smaak valt nu denk ik ook niet te twisten. Er zijn nu eenmaal specifieke vis- en vleesliefhebbers. De mensen die van beide soorten genieten konden hun hart ophalen. Zeer verrassend was de beenham. Dat was duidelijk in het gezellige geroezemoes te horen. En uiteraard gingen de kippenpoten er weer in als koek. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de salades en de rest van het garnituur.
Nadat de buiken gevuld waren, was het leuk om te zien dat er toch aan diverse tafels werd gekaart. Voor wie dat niet wilde, was er aan de stamtafel gelegenheid genoeg tot een gezellige babbel onder het genot van een drankje.
Bestuur en organisatiegroep, nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet.
 
 
 
een dankbaar lid.